Psychedelische Therapie Nederland: Het originele bericht komt van de onderstaande link

Het onbekende


Het onbekende

Het onbekende a.k.a. the unknown. Je wilt er niet bang voor zijn, maar stiekem zijn we dat toch allemaal wel een beetje. De evolutionaire reden hierachter is dat alles wat leeft bang is voor nieuwe dingen die potentieel de dood kunnen betekenen. Daarom gaan we vaak oude patronen vasthouden die reeds bewezen hebben dat je er niet aan dood gaat. Die voorzichtige levende individuen kunnen zichzelf vaker voortplanten dan waaghalzen die soms sterven door weinig angst. Hierdoor zal het angstige en voorzichtige DNA in de loop van tijd steeds sterker aanwezig zijn. Helaas zijn wij, mensen, ook een product van deze evolutie. Angst zit bij ons ook ingebouwd om te overleven.

Angst in het nu

Het oeroude mechanisme van angst om te kunnen overleven in het nu is misschien een beetje te heftig. Waar kunnen we in deze tijd nou echt aan dood gaan? Als je voorkomt dat je slachtoffer wordt in het verkeer dan is vaak de overige angst overbodig. Bang zijn voor de toekomst en het verleden is nutteloos om vandaag te overleven. Toch zijn dit de grootste angsten van een hoop mensen.

Hoe kom je van de nutteloze angst af?

Wij hebben een protocol om van angst af te komen die u niet meer dient. Biochemisch gezien zorgt serotonine voor het verlagen van angst door een gevoel van tevredenheid los te maken. Wij pakken alle fronten aan om serotonine te verhogen. We laten onze klanten een neurotransmittertest doen en we adviseren op basis van de uitslag op gebied van voeding, sport en supplementen. Als laatste doen we therapeutische psilocybine therapie. Het geheel zorgt ervoor dat serotonine wordt verhoogd en angst verlaagd. Tevens zorgt psilocybine therapie ervoor dat onderbewuste angst opgespoord en verholpen kan worden. Het lijkt op hypnotherapie maar dan duizend keer krachtiger.

Inschrijven

Wilt u ook van uw angst af middels een holistische aanpak waarbij we uw lichaam en geest de beste zorg geven voor een optimaal resultaat?  U kunt al in 3 weken tijd van uw angst afkomen. Doorgaans hanteren we met de meeste klanten die van hun angstklachten willen afkomen een schema die er als volgt uitziet:

  1. Aanmelding, neurotransmitter test en intake
  2. Advies over voeding beweging en supplementen op basis van punt 1
  3. Een periode van 2-3 weken voortgang bekijken van punt 2
  4. Een individuele truffel ceremonie (Tenzij een groep extra nut of de voorkeur heeft)
  5. Nabespreking van de truffel ceremonie op dezelfde dag
  6. Na ongeveer 1-2 weken nogmaals een nabespreking

Contactgegevens

Wilt u eerst meer weten over wat we doen en wie we zijn? U kunt ons de oren van ons hoofd vragen. Dit kan via de onderstaande mogelijkheden. Kies zelf een medium uit waar u zich goed bij voelt.

Openbare vragen via forum: Klik hier
Telefoon en Whatsapp: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier