Is LSD therapie de juiste keuze?

LSD therapie is wellicht de meest krachtige vorm van psychedelische therapie. Buiten de krachtige werking heeft het uiteraard ook een aantal uitdagingen zoals de realiteit blijven inzien. Vandaar dat LSD therapie niet altijd de eerste keuze is.

Lees hier waarom psilocybine houdende truffels vaak een betere keuze is dan LSD

Welke vorm van LSD gebruiken wij voor psychedelische therapie?

LSD is bijna nergens in de wereld legaal te gebruiken. In Nederland is de wetgeving niet helemaal sluitend ten opzichte van varianten van LSD. Wij gebruiken een legale vorm van LSD zodat er geen zorgen hoeven te ontstaan omtrent wetgeving en invallen. Na inname van deze licht aangepaste vorm zet ons lichaam het direct zonder problemen om in LSD waardoor de uitwerking precies hetzelfde zal zijn. LSD bezit is illegaal. LSD gebruik wordt daarentegen niet bestraft in Nederland. Wegens deze vreemde Nederlandse wetgeving is onze aanpak een legale constructie om toch gebruik te maken van de therapeutische effecten van LSD door een stof in te nemen die op LSD lijkt en legaal is.

Het LSD molecuul

Contra indicaties van LSD

Wij helpen uw graag als u de pluspunten van de LSD wilt gebruiken tijdens therapie. Er zijn echter wel een aantal contra indicaties bij LSD. Wij kunnen uw niet als klant aannemen indien u:

  • Lithium medicatie inneemt
  • Tramadol inneemt
  • MAO remmers, SSRI, antidepressiva of antipsychotica inneemt
  • Een verhoogde kans op psychose heeft
  • Gevoelig bent voor paranoia
  • Gevoelig bent voor argwaan
  • Last heeft van hoge bloeddruk of hartklachten
  • Jonger bent dan 23 jaar
  • Zwanger bent
  • Een (middel)zware vorm van PTSS heeft

Wanneer is LSD therapie wel geschikt?

Indien geen van de contra-indicaties van toepassing op u is en u wilt wel contact maken met uw diepere zelf kan een LSD een geschikt middel zijn. Andere mogelijkheden van van LSD therapie betreffen het aanpakken van verslavingen en dwangmatig handelen. Iedereen die LSD therapie ondergaat heeft zijn eigen redenen. Misschien kunt u eerst met ons overleggen wat uw redenen zijn door contact met ons op te nemen?

Contact opnemen

Contact opnemen kan via de onderstaande mogelijkheden. Kies zelf een medium uit waar u zich goed bij voelt.

Openbare vragen via forum: Klik hier

Telefoon: +31640898455

Email: info@triptherapie.nl

Contactformulier: Klik hier

Facebook: Klik hier

Twitter: Klik hier

Wat kost LSD therapie en hoe lang duurt het?

LSD therapie kost je zeker een dag aan tijd. De begeleidde trip duurt tussen de 6-10 uur en zelfs daarna zijn de effecten nog mild te voelen. Uiteraard verschilt dit van persoon tot persoon en we zorgen er altijd voor dat u de benodigde aandacht krijgt.

Tijdsduur LSD trip

De prijs van LSD therapie bedraagt 850 euro. De sessie kan bij u thuis plaatsvinden of op onze locaties met optie tot overnachting. Zo hoeft u na de trip niet door het verkeer en dat is een zorg minder, wat vooral handig is tijdens de psychedelische trip.

Individueel of als groep?

De resultaten van een individuele sessie zijn doorgaans beter dan van een groep. De betere resultaten komen voort uit het feit dat bij individuele psychedelische therapie er veel meer ruimte is voor de interne wereld, omdat er meer aandacht naar binnen gericht kan worden. Mocht u toch voor uw eigen geruststelling een vertrouweling willen meenemen, dan is daar uiteraard begrip voor. Elke extra persoon dat wel met de psychedelische krijgt korting op de sessie. Het is altijd uw eigen keuze wie en of u extra personen laat meedoen of aanwezig laat zijn.

Reserveren van LSD therapie

U kunt via onze zusterwebsite Triptherapie.nl LSD therapie reserveren.

Reserveer hier LSD therapie