MDMA sessies zijn nu mogelijk in Nederland

Vanaf 2022 was de MDMA sessie al mogelijk met enige beperkingen maar vanaf 2023 biedt Triptherapie MDMA sessies aan met een legale MDMA variant. Deze MDMA sessies worden met name ingezet bij PTSS, trauma, laag zelfbeeld en sociale angst. Dit MDMA alternatief wordt gezien als een vervanger voor psychedelische sessies waarbij de hallucinaties niet gewenst zijn zoals beelden van de traumatische ervaring.

Tijdens een MDMA sessie is het doorgaans mogelijk om naar het trauma toe gaan zonder dat er een heftige stress reactie op gang wordt gezet door de amygdala en de bijnieren. Dankzij deze kalmte en de positieve gevoelens die wordt opgewekt door het middels is de kans op verwerking groter dan bij reguliere gesprek- en blootstellingstherapie.

Kortom zijn dit de gunstige effecten:

  • Betere gemoedstoestand
  • Minder ego/zelfbesef
  • Verhoogde empathie
  • Nieuwe inzichten

MDMA sessie als therapie

Als je een MDMA sessie als therapie wilt inzetten en gebruik wilt maken van onze trajecten dan kan je beginnen door de intake in te vullen via de Triptherapie website.

Intake triptherapie

We zullen na het beoordelen van de intake je laten weten of je veilig een sessie met MDMA kunt doen en hoe je een sessie kunt boeken. Na het maken van een reservering volgen de persoonlijke adviezen op basis van de intake. De persoonlijke adviezen worden gegeven om de neurochemie te verbeteren met supplementen en voeding. Verder geven we je wat huiswerk om beter gebruik te kunnen maken van de positieve effecten van een MDMA sessie. De tijd tussen de aanmelding en de sessie ligt doorgaan op 2-4 weken om zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden.