MDMA therapie mogelijk in Nederland

MDMA therapie is een vorm van psychotherapie waarbij de cliënt onder invloed van MDMA (een stimulerend en empathogeen middel) wordt begeleid om trauma’s of andere psychische problemen te verwerken. MDMA therapie is in Nederland op dit moment illegaal, omdat MDMA op Lijst 1 van de opiumwet staat als een harddrug. MDMA therapie wordt momenteel onderzocht in verschillende wetenschappelijke studies naar de effecten op trauma en PTSS. De verwachting is dat MDMA therapie in de toekomst legaal zal worden in Nederland, als de resultaten van deze studies positief zijn.

Er zijn echter wel mogelijkheden om legaal gebruik te maken van de therapeutische voordelen van MDMA therapie. Een daarvan is om een MDMA analoog te gebruiken, een stof die verwant is aan MDMA maar niet onder de opiumwet valt. Sinds 2022 werken sommige therapeuten met een legale MDMA analoog die nog beter werkt dan MDMA zelf. Een andere mogelijkheid is om psilocybine therapie te doen, waarbij de cliënt magische truffels gebruikt die psilocybine bevatten, een stof die ook een positief effect heeft op de gemoedstoestand en openheid. Psilocybine therapie is legaal in Nederland, omdat magische truffels niet op de opiumwet staan.

MDMA therapie in Noord-Brabant

Eén van de therapeuten die met een MDMA analogon legaal MDMA therapie aanbiedt is Ronald en hij is woonachtig in Valkenswaard, vlakbij Eindhoven. Als je in Noord-Brabant terecht wilt kan je dus bij Ronald terecht. Maak gebruik van de volgende opties als je een MDMA sessie wilt in Brabant of andere delen van Nederland:

Optie 1: Boek een MDMA sessie met Ronald en boek zelf een hotel, Airbnb of vakantiehuisje in of rondom Eindhoven.

Optie 2: Reserveer een sessie met Marcel in of rondom Noordwijkerhout en boek zelf een hotel, Airbnb of vakantiehuisje.

Optie 3: Een sessie met Linda boek je door zelf een locatie te regelen in of rondom Amsterdam.

Optie 4:Maak gebruik van onze locatie Psychedelic Loft Schiedam. Op deze locatie is eten, drinken en overnachting inbegrepen.

Optie 5: Binnenkort beschikbaar is onze locatie in Eindhoven: Sigarenfabriek Eindhoven.

Aanmelden voor een MDMA sessie

Middels de online intake wordt je getoetst op veiligheid. Sommige aandoening en/of medicatie gaan namelijk niet goed samen met MDMA of andere psychedelische stoffen. Indien je eerst meer wilt lezen over MDMA therapie kan je gebruik maken van de volgende link:

MDMA therapie | Intake invullen | Contact opnemen