Psilocybine-therapie via Triptherapie

Eén van de eerste aanbieders van psilocybine-therapie in Nederland is Triptherapie. Triptherapie is opgericht in de zomer van 2018 met als doelstelling fysieke gezondheid te combineren met geestelijke gezondheid waarbij psychedelica de resultaten kunnen versnellen. Reeds 2000 personen hebben gekozen voor een psilocybine-sessie bij deze marktleider voor individuele psychedelische sessies.

Meer informatie over de diensten via Triptherapie kan je vinden via onderstaande tabel.

MDMAMDMA ceremonieMDMA therapieMDMA sessie
LSDLSD therapieLSD sessie
PsilofloraPsiloflora ceremonie
PsilocybinePsilocybine ceremoniePsilocybine therapiePsilocybine sessie
TruffelTruffel ceremonieTruffel therapieTruffel sessie

Psilocybine therapie Nederland

Psilocybine therapie Nederland is een website gelieerd aan Psychedelische therapie in Nederland. De meeste onderwerpen gaan over de volgende psychedelica en therapieën.

Welke psychedelische sessie past bij jou?

De vele keuzes tussen psychedelische sessies en aanbieders maakt het er niet makkelijker op! Betreffende de aanbieders raden we je aan om er één te kiezen die vindt op de eerste pagina van Google (niet de adverteerders die bovenaan staan). De bedrijven die je vindt op de eerste pagina zijn meestal al langer in bedrijf en hebben meer ervaring. Wil je echter een advies betreffende welk middel bij je past en een gezondheidscheck? Vul dan de intake in bij Triptherapie.

Ga door naar de intake bij Triptherapie

Samenwerkende domeinen

Omdat we niet willen gebruik maken van opdringende reclames zoals Google Ads maken we extra gebruik van netwerkeffecten van domeinnamen. Wij werken samen deze aanbieders van psychedelische sessies:

MDMA therapie
LSD Therapie
Paddotherapie
Truffeltherapie
Truffel sessie
Truffel ceremonie
Tripsitter
Psychedelic therapy
Psiloflora
Neurotransmitter test
Magic dance
Triptherapie.com
Triptherapie.eu
Triptherapie.de
Truffelsessie.com