Triptherapie: RE: Reset knop aan en gaan 🙂


The trifecta 🙂

Nu een week na de eerste trip en ontmoeting Marcel;

Het begon allemaal op maandag 4 dagen voordat ik op vrijdag mijn eerste trip deed. Ik wist dat ik een uitdaging gepland had, namelijk 75 mg psilocyne. Uit respect en gezonde angst voor het onbekende ben ik gezond gaan eten en meteen gestopt met bier drinken, het effect was trifecta :).

Ik ging vandaag zingend naar de sportschool, iets waar ik in perioden nooit aan gedacht zou hebben en ik ben vrolijk. En dat straal je dan ook uit naar anderen en dan gaat je weg de goede kant op, elk effect heeft een effect en het effect heb jij in handen :), ik ben bewuster geworden van mijn gedachten en handelingen.

Met dank aan marcel die heeft onthouden dat ik woensdag een abbonement kon aanschaffen en herrinerde mij hieraan, is toch een stok achter de deur en het toezicht van een derde helpt zeker.

Motivatie is omhoog doordat ik gezond blijf eten en ben gaan sporten omdat ik meer respect voor lichaam EN geest gekregen heb. Ook slaap ik voor het eerst sinds 2 jaar de hele nacht door ( hiervoor werd ik 4x per nacht wakker ), hier houd het niet op en ik blijf doorgaan.

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: RE: Reset knop aan en gaan 🙂

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.