Magic Truffel ceremonie in Flevoland

Vanaf september 2023 bieden we een nieuwe locatie aan voor de truffelceremonies voor groepen in Flevoland. We gaan gebruik maken van de faciliteiten van Yügen Forest. Yūgen Forest is een regeneratieve buitenplaats op het nieuwe land in Flevoland. Het bevindt zich op landgoed en proeftuin Roggebotstaete in Dronten. De locatie biedt voldoende ruimte voor het aantal deelnemers en is omgeven door een prachtig bosrijk gebied wat de sfeer van de truffelceremonie ten goede komt. Het bosrijke gebied zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer waarin u zich volledig kunt concentreren op uw innerlijke reis.

Aanmelden voor de truffelceremonie

Het aanmeldproces voor de truffelceremonie is eenvoudig. U kunt zich aanmelden via de website van Triptherapie Nederland. Deze aanmelding is in vorm van een intakeformulier waarin u uw medische geschiedenis en eventuele medicatie kunt vermelden. Dit is belangrijk omdat sommige medicijnen niet goed samengaan met truffels. Na goedkeuring van de intake kunt u een plek reserveren voor deze truffelceremonie in Flevoland.

Beschikbaarheid truffelceremonies

Meer informatie over de beschikbaarheid van de truffelceremonies is te vinden via de onderstaande knop. Tevens zal je daar meer informatie vinden over de prijzen en de structuur van de truffelceremonies.