Welke soorten psychedelische therapie zijn er?

Psychedelische therapie is een vorm van therapie waarbij je onder begeleiding van een ervaren therapeut een psychedelische stof gebruikt om je bewustzijn te veranderen en je helingsproces te ondersteunen. Psychedelische therapie kan je helpen om jezelf beter te leren kennen, je emotionele blokkades en trauma’s te verwerken, je angsten, stress, depressie of verslaving te overwinnen, je verbondenheid met de natuur, de mensen en het leven te voelen en je spirituele dimensie te verkennen.

Er zijn verschillende soorten psychedelische therapie, afhankelijk van de psychedelische stof die je gebruikt, de dosering die je neemt, de setting waarin je tript en de intentie waarmee je tript. Bij Psychedelische Therapie Nederland bieden we verschillende mogelijkheden voor individuele of groepssessies, op onze locatie of op jouw locatie. We stemmen de psychedelische therapie af op jouw doel, niveau, budget en agenda. We zorgen voor een veilige, respectvolle en liefdevolle sfeer waarin jij je kunt overgeven aan de kracht van de psychedelica.

De soorten psychedelische therapie die we aanbieden zijn:

Psilocybine therapie

Bij psilocybine therapie wordt psilocybine gezien als werkzame stof. Psilocybine is aanwezig in magische truffels of paddenstoelen. Psilocybine kan je in contact brengen met je onderbewuste, je creativiteit, je intuïtie en je emoties. Psilocybine kan ook visuele hallucinaties veroorzaken, waardoor je de wereld op een andere manier kunt waarnemen. Psilocybine therapie kan je helpen om inzicht te krijgen in jezelf en je problemen, om los te laten wat je niet meer dient en om nieuwe mogelijkheden te zien.

Meer info: Psilocybine therapie

Psiloflora therapie

Psiloflora is een mix van passiebloem en magische truffels. Passiebloem is een natuurlijke MAO-remmer, die ervoor zorgt dat psilocybine langer en sterker werkt. Psiloflora therapie kan je een diepere en langere psychedelische reis geven, waarbij je meer verbinding kunt voelen met de natuur, het universum en het goddelijke. Psiloflora therapie kan je helpen om spiritueel te groeien en te transformeren.

Meer info: Psiloflora therapie

LSD therapie

LSD is een synthetisch gemaakte psychedelische stof die lijkt op psilocybine, maar langer en intenser werkt. LSD kan je bewustzijn verruimen, je gedachten versnellen, je zintuigen verscherpen en je perceptie veranderen. LSD therapie kan je helpen om patronen te doorbreken, grenzen te verleggen, uitdagingen aan te gaan en nieuwe perspectieven te ontdekken.

Meer info: LSD therapie

MDMA therapie

MDMA therapie: MDMA is een synthetisch gemaakte stof die geen echte psychedelica is, maar wel een bewustzijnsveranderend effect heeft. MDMA kan je een gevoel van liefde, empathie, verbondenheid en euforie geven. MDMA therapie kan je helpen om je hart te openen, je angsten te overwinnen, je trauma’s te helen en je relaties te verbeteren.

Meer info: MDMA therapie

Welke psychedelische therapie past er bij jou?

Wil je zelf een psychedelische sessie ervaren, maar weet je niet wat bij jou past? Vul dan vrijblijvend de onderstaande intake in. We helpen je graag om jouw ideale psychedelische therapie te realiseren.

Intake psychedelische therapie

Er zijn verschillende soorten psychedelische therapie zp