Triptherapie: Beter dan goed


2019 is mijn jaar. Ik heb aan het begin van het jaar ayahuasca gedaan en dat heeft me een hoop gebracht. Zeer recent heb ik dan toch ook triptherapie gedaan. De effecten die je in een trip meemaakt zijn bijna identiek. Het verschil is echter dat bij triptherapie je meer van jezelf en het leven gaat houden ofzo. De voorbereiding van triptherapie doet iets extra. Ik kan het niet precies uitleggen… het is een gevoel van dingen oké vinden.

Ik heb de persoonlijke begeleiding als zeer bedreven, persoonlijk en  liefdevol ervaren. Alles gaat zo vrijblijvend waardoor je zelf dingen wilt gaan bereiken. De muziek, kleuren en geuren doen ook iets. De ervaring raad ik iedereen aan!

Mag ik je nogmaals bedanken voor alles? Thanks!

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Beter dan goed

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.