Triptherapie: Magic truffel ceremonie aan huis


Magic truffel ceremonie aan huis

Wij organiseren individuele truffel ceremonies aan huis. Een andere optie is dat we een hotel of camping inclusief overnachting voor u boeken. Deze aanpak heeft als voordeel dat er meer rust is als men in de eigen omgeving een truffel ceremonie bijwonen. Het niet hoeven rekening te houden met wat er na de truffel ceremonie moet gebeuren (reizen etc.) geeft rust.

https://psychedelische-therapie-nederland.nl/wp-content/uploads/2019/07/Truffelceremonie-aan-huis.jpg

Truffel ceremonie

Tijdens een truffel ceremonie zal er een reis plaatsvinden naar het onderbewuste. Deze reis in het onderbewuste van jezelf kan spannend zijn, nieuwe inzichten opleveren of gebruikt worden als een zeer sterke therapie tegen diverse psychische aandoeningen. Met de juiste voorbereiding en setting tijdens de truffel ceremonie kunnen we ongekende resultaten boeken om te groeien in het leven.

Het gebruik van dit soort middelen brengt men in een staat die veel overeenkomsten vertoont met wat er met je gebeurd als je een een zeer diepe staat van meditatie bereikt en dat keer 1000. De overeenkomsten tussen ayahuasca en een een hoge dosering magic truffels zijn er in overvloed.

Lees hier meer over het verschil tussen ayahuasca en truffel ceremonies

De werking van truffels

Na ongeveer een half uur zijn de eerste effecten merkbaar. Alle zintuigen gaan beter werken. Kleuren worden helderder, geluiden klinken intens en het lijkt alsof de gehele omgeving voelbaar wordt. Afhankelijk van de dosering die in overleg is gekozen zullen er meer veranderingen in perceptie plaatsvinden. Hoe hoger de dosering des te hoger de triplevel en de effecten.

Lees hier meer over de triplevels en effecten

Tijdens de truffel ceremonie zullen wij u bijstaan om te werken aan de vooraf gestelde doelen. Tijdens de ceremonie zullen we gebruik maken van aromatherapie, kleurentherapie en muziek om de ervaring zo goed mogelijk te laten verlopen.

Individueel of als groep

U mag zelf kiezen of u  individueel of als groep wilt deelnemen aan een truffel ceremonie. De beste resultaten boeken wij overigens met individuele sessies. Bij individuele sessies is het uiteraard toegestaan om een extra bekende aanwezig te laten zijn.

U mag ook zelf een groepje samenstellen met bij voorkeur de mensen die u het meest vertrouwd. In sommige gevallen is het juist handig om niet individueel deel te nemen aan een truffel ceremonie. Denk bijvoorbeeld aan relatie therapie of ander vormen van bindings- problematiek.

Al onze truffel ceremonies laten we plaatsvinden op uw locatie, in de natuur dichtbij uw locatie of bij ons in een accommodatie.

Meer dan alleen een truffel ceremonie

De meeste klanten die een truffel ceremonie aanvragen willen graag werken aan de psychische gezondheid. Een truffel ceremonie leent zich daar uitstekend voor, maar we gaan verder dan dat. Na de aanmelding krijgt u op basis van de door u ingevulde gegevens ook voedings- en bewegingsadvies eventueel in combinatie met supplementen. Dit doen wij omdat het resultaat van een truffel ceremonie dan zo veel beter zal zijn. Samen gaan we voor de volle winst!

Truffel ceremonie met extra’s

Om de truffel ceremonie te verrijken worden deze extra’s gebruikt tijdens de truffel ceremonie.

  1. Aromatherapie
  2. Kleurentherapie
  3. Muzikale ondersteuning
  4. Hypnotherapie
  5. NLP

Lees hierom waarom deze extra’s zorgen voor een verdieping van de psychedelische trip

Wat je kan verwachten psychedelische therapie

De verhalen van onze klanten vertellen vaak een beter verhaal dan wat we zelf kunnen schrijven. De recensies geven een beeld van wat onze klanten meemaken en wat ze aan een truffel ceremonie hebben gehad welke in tekenstond van gezondheid.

Lees hier alle recensies om onze dienstverlening beter te begrijpen.

Impressie mystieke ervaring triptherapie

De onderstaande video komt goed overeen met de ervaring van onze klanten tijdens een psychedelische therapie sessie. U kunt enkele of meerdere beschreven ervaringen ervaren van deze video en het gebruiken om ook psychisch te genezen.

<span
style=”display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden;
line-height: 0;” data-mce-type=”bookmark”
class=”mce_SELRES_start”></span>

Prijzen

U vindt hier onze prijzen voor psychedelische therapie

Aanmelden

U kunt u via de website aanmelden voor psychedelische therapie door een account aan te maken, een paar vragen te beantwoorden en een test in te vullen. Aan de hand van de ingevulde gegevens proberen wij al een plan van aanpak te maken.

Maak hier een account aan inclusief intake en neurotransmitter test

Na het registreren van een account kunt u ook nog achteraf uw gegevens wijzigen via de onderstaande links

 

Start de neurotransmitter test hier

Vul hier de intakegegevens in

Contact

Nadat u de intake en test heeft ingevuld kunt u ons een seintje geven en we kunnen dan uw intake en test in behandeling nemen. U kunt ook contact opnemen als u andere vragen heeft. Kies zelf een medium uit waar u zich goed bij voelt.

Openbare vragen via forum: Klik hier
Telefoon: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Magic truffel ceremonie aan huis

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.