Triptherapie: Onze speciale magic truffelthee

Wat zijn magic truffels?

Wij gebruiken bij het overgrote deel van de truffel ceremonies die wij begeleiden magic truffels. Deze magic truffels zijn eigenlijk de scelerotia van psilocybine houdende paddenstoelen, de magic mushrooms of paddo’s. De scelerotia is het ondergrondse gedeelte van een paddo en deze bevat dezelfde stoffen als de paddo’s, maar dan in een lagere concentratie. De lagere concentratie zorgt er alleen maar voor dat je dus meer er van moet een om dezelfde hoeveelheid werkzame stoffen binnen te krijgen.

Magic truffels smaken vies

De smaak van magic truffels is helemaal niet lekker volgens de meeste gebruikers. Vooral de nasmaak is vreemd zurig. Tevens bevatten truffels vezels die we niet kunnen verteren. De onverteerbare vezels zou je in je maag kunnen voelen. Om maagklachten en misselijkheid te voorkomen maken wij voor onze klanten een speciale thee van de truffels.

Valhalla truffels bevatten de meeste psilocybine

Magische thee

De magische thee die wij zetten is een evolutie van meer dan 5 jaar. Door te proberen en aan te passen is ons recept geworden wat het het nu is. Wij gebruiken extra sterke truffels van het type Valhalla die we laten weken in warm water. Hierdoor gebruiken we extra truffels omdat je bij het zetten van thee niet alle werkzame stoffen kan extraheren. Dat dit de thee iets duurder maakt vinden wij minder erg omdat alleen op deze manier misselijkheid en eventueel overgeven kan voorkomen. Verder voegen wij ook nog een selectie van vitaminen, mineralen en wat andere (activerende) stoffen toe om de trip beter en dieper te maken.

De voordelen van onze truffelthee

De voordelen van deze thee en de feedback die wij van onze klanten krijgen zijn als volgt.

 • Neutraal of zelfs lekkere smaak
 • Geen misselijkheid
 • Niet overgeven
 • Trip is meer visueel
 • Trip gaat dieper dan gedacht
 • Emotionele trip
 • Achteraf minder kans op hoofdpijn

Psilocybine ceremonie via ons

In tegenstelling tot wat velen verwachten doen wij meer dan het begeleiden van personen tijdens een psychedelische ceremonie. Wij geloven er namelijk in dat een gezond lichaam zorgt voor een gezonde basis om ook psychisch gezond te zijn. Wij doen er dan ook alles aan om alle facetten van het bestaan aan te pakken en daarom adviseren wij ook onze klanten op basis voeding, beweging en supplementen. De gehele aanpak voor lichaam en geest zorgt voor de beste resultaten op korte en lange termijn. Doorgaans hanteren we bij de meeste klanten een schema die er als volgt uitziet:

 1. Aanmeldingneurotransmitter test en intake
 2. Advies over voeding beweging en supplementen op basis van punt 1
 3. Een periode van 1-3 weken voortgang bekijken van punt 2
 4. Een individuele psychedelische ceremonie (tenzij een groep extra nut of de voorkeur heeft)
 5. Nabespreking van de truffel ceremonie op dezelfde dag
 6. In de dagen erna houden we contact voor eventuele integratie van inzichten

Extra’s tijdens ceremonie

Onze psychedelische therapie middels een truffel ceremonie bevat de volgende extra’s om de ervaring nog beter te maken :

 • Individuele begeleiding truffel ceremonie
 • Aromatherapie (tijdens trip)
 • Kleurentherapie (tijdens trip)
 • Muzikale ondersteuning
 • NLP

Mogelijkheden van een truffel ceremonie

Het grootste voordeel van een triptherapie sessie is dat middels introspectie (binnen uzelf kijken) wij u licht kunnen sturen uw zelfbeeld te veranderen. Veel verslavingen, angsten, stress, depressies en andere persoonlijke problemen ontstaan uit een (negatief) verkeerd zelfbeeld, uit non-reële gedachten of door onderbewuste stress, welke voortkomen door angsten in het onderbewuste. Indien u uzelf het beste gunt op basis van voeding, gedachte en beweging zal dit tijdens en na de trip een positieve uitwerking hebben omdat deze leefstijlveranderingen logisch worden gevonden tijdens de trip. Wees goed voor uw lichaam en geest en deze zullen dan ook goed voor u zijn. U bent het waard om de beste versie van uzelf te zijn.

Lees hier verder over onze werkwijze

Wat anderen zeggen over triptherapie

Een verhaal van een klant kan vaak meer vertellen over wat wij doen dan dat dat wij over onszelf kunnen schrijven.

Lees hier alle recensies van onze “klanten”

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Voordat u zich bij ons aanmeld kunt u het beste zo veel mogelijk leren over triptherapie. Triptherapie werkt namelijk het allerbeste als iemand er klaar voor is. Uiteraard staan wij voor u klaar indien u klaar bent om middels lichamelijke gezondheid en psychedelische therapie uw leven prettiger en gezonder te maken. U kunt van ons de beste persoonlijk dienstverlening verwachten die er is.

Lees hier meer over voor wie psychedelische therapie geschikt is

Vragen?

Wilt u eerst meer weten over wat we doen en wie we zijn? U kunt ons de oren van het hoofd vragen. Dit kan via de onderstaande mogelijkheden. Kies zelf een medium uit waar u zich goed bij voelt.

Openbare vragen via forum: Klik hier
Telefoon: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Onze speciale magic truffelthee

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.