Psychedelische Therapie Nederland: Het originele bericht komt van de onderstaande link

Trip je beter


Trip je beter

Trip je beter was een kop van een item in de Men’s Health van augustus 2018. Steeds meer media schrijven over het therapeutische potentieel van LSD therapie, Ayahuasca ceremonie, Paddo ceremonie, MDMA therapie. De meeste aandacht van wetenschappers gaat nu echter naar psilocybine therapie.

Psilocybine heeft het meeste potentieel

Van alle psychedelica lijkt psilocybine het meeste potentieel te hebben. De meeste onderzoeken over psychedelica die nu lopen gaan ook over de werking van psilocybine. Dit komt omdat psilocybine het minst schadelijk is van alle drugs terwijl het ’t best werkt tegen psychische klachten en stoornissen zoals depressie, burn-out, angst, stress en laag zelfbeeld.

Lees hier mee over de schadelijkheid van psilocybine

Onze dienstverlening

Wij combineren het krachtige therapeutische potentieel van psilocybine therapie met aromatherapie en kleurentherapie onder begeleiding van de juiste muziek.

Lees hier meer over hoe belangrijk muziek is tijdens een trip

Voor en na de trip werken we tevens aan de gezondheid door te adviseren in voeding, supplementen en beweging. Zo pakken we lichaam in het geheel aan om het beste resultaat te bereiken.

Lees hier meer over wat klanten van onze dienstverlening vinden

Jezelf beter trippen

Wij kunnen u begeleiden in het proces om beter te worden. Om u zo goed mogelijk te helpen maken wij voor u een persoonlijk plan om ook na de tripsessie zo veel mogelijk profijt te behalen uit deze levensveranderende ervaring.

Maak hier een account aan

Start hier de intake

Iedereen is anders

Omdat iedereen anders is heeft ook iedereen een andere aanpak nodig. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens

Telefoon en Whatsapp: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier