Triptherapie: Triptherapie verliest zijn stigma

Psychedelische sessies in Nederland

Zo’n 7 jaar geleden toen ik gezonde leefstijl wilde aanvullen met psychedelische truffels en paddo’s werd dat als iets heel vreemds gezien door mijn omgeving. Hoe kan drugs nou gezond zijn? Ik vroeg me destijds af hoe de dingen die als normaal gezien werden nou gezond konden zijn. Hoe kan je nou alcohol, sigaretten en al die bewerkte voedingsmiddelen als normaal beschouwen? En dan hebben we het niet eens over bepaalde medicijnen. Hoe dichter we bij de gezonde producten uit de natuur blijven des te beter het is. We zijn namelijk zelf ook een product van de natuur die aangepast is aan wat de natuur ons al die tijd al te bieden had. De Paddo is ook een natuurlijk product, welke we volgens de Nederlandse wetgeving geen medicijn mogen noemen, die al meer dan 10.000 jaar wordt gebruikt vanwege zijn “helende” eigenschappen. Dat de Paddo ooit illegaal is geworden heeft niets te maken met de zogenaamde gevaren, maar eerder sociaal-economische belangen.

Hoe gek is het dat magic mushrooms illegaal zijn en Alcohol vrij verkrijgbaar is.

Kapitalisme tegen gezondheid

Laten we eerlijk zijn en zeggen dat kapitalisme ons ook goede dingen heeft gebracht. Echter zitten we nu in een stadium dat geld verdienen de grootste drijfveer is geworden voor de mens. Je kan dit zien in de supermarkt waarbij producten steeds meer suikers gaan bevatten omdat het als lekkerder wordt ervaren terwijl de kostprijs van een product naar beneden gaat. Gezondheid is niet belangrijk als het om geld verdienen gaat. Als je ziek wordt door een kapitalistische leefstijl dan is er altijd wel een medicijnfabrikant die aan je kan verdienen. Ook dat heeft een economische waarde.

Holistische therapie steeds populairder

Aanbieders van Holistische therapie krijgen het steeds drukker. Het vertrouwen in het huidige zorgstelsel waarbij er bij psychische aandoeningen steeds meer wordt rondgestrooid met tijdelijk werkende symptoomonderdrukkers wordt steeds lager. Door deze beweging proberen mensen steeds meer alternatieve geneeswijzen, die vroeger niet alternatief waren. Back to basic werkt. Laten we beginnen met echte gezondheid, fysiek en mentaal. Laat gezond eten, beweging en psychedelica jouw medicijn zijn (geen wettelijke claim). Hier bij triptherapie geloven we dat we de oorzaak moeten opsporen en dat we alle gezonde dingen moeten promoten in combinatie met een mooi begeleidde psychedelische ervaring. We hebben hier veel successen mee geboekt op gebied van de behandeling van depressie, verslavingen, sociale angst, burn-out, laag zelfbeeld en psychosomatische klachten. Het lijkt er ook op alsof steeds meer mensen psychedelica aan het accepteren zijn als hulpmiddel om gezonder te worden. We gaan voorbij het stigma en daar ben ik blij om!

Steeds meer bezoeker via Google voor triptherapie.nl

Triptherapie vindt triptherapie geweldig

Het is een geweldig iets om mensen te helpen die al jaren vast zaten. Het geeft veel voldoening echter een bedrijf die zichzelf als beste aanprijst is logisch voor een bedrijf. “Wij van WC Eend raden WC Eend aan” is een bekend begrip hierin. Soms is het dan ook beter om te lezen wat klanten vinden van de triptherapie aanpak. Alle recensies zijn te vinden via de volgende link:

Recensies triptherapie

Klaar voor jouw truffel sessie?

Een psychedelische truffel sessie doe je niet zomaar omdat iemand zegt dat je het moet doen. Dit is echt iets wat uit je zelf moet komen. Indien je er klaar voor denkt te zijn kan je via het volgende bericht lezen wat de mogelijkheden zijn en wanneer je beter niet een psychedelische sessie kunt doen.

Informatie truffel sessie

Vragen over triptherapie?

Vraag ons gerust wat je wilt weten. Vraag van te voren jezelf af met welke reden jij een truffel sessie zou willen doen. Je kunt gebruik maken van de volgende contactmogelijkheden om jouw vragen aan ons te stellen.

Contact via chat apps

Tegenwoordig is chatten via chat apps zoals Whatsapp en Telegram het makkelijkste om snel contact te hebben. Het telefoonnummer dat wij voor deze chat apps gebruiken is 0640898455.

Contact via email

Ondanks dat e-mailen steeds minder vaak wordt gebruikt, kunt u uiteraard ook via e-mail contact met ons opnemen. U kunt ons e-mailen via het volgende email-adres.

info@triptherapie.nl

Contact via de telefoon

Belt u liever? U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 0640898455. In het geval dat wij u niet te woord kunnen staan kunt via een bovenstaande optie ons verzoeken om u te bellen.

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Triptherapie verliest zijn stigma

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.