Triptherapie: Truffel ceremonies in groepsverband

Open truffel ceremonie

Bij een open truffel ceremonie neem je aan een mooie psychedelische ceremonie samen met een groep onbekenden. De groepen zijn bij verschillende ceremonies maximaal 4 of 6 personen groot zodat er genoeg ruimte is voor een eigen interne reis buiten het gezamenlijke avontuur. Onze ceremonies hebben allemaal een gedeelde thema naast jouw eigen thema en doelstelling om.

Therapeutisch effect

De meeste klanten kiezen onze ceremonies vanwege een helende doelstelling. Trauma, depressie, verslaving en psychosomatische klachten zijn de meest genoemde klachten waarbij een truffel ceremonie als hulpmiddel wordt gebruikt. Welke beperkingen zou jij willen loslaten?

Spiritualiteit en zelfontwikkeling

Spiritualiteit en psychedelica gaan goed samen. Psilocybine kan namelijk het (onderbewuste) geloof naar boven brengen. Zelfontwikkeling en levensdoelen zijn thema’s die veel voorkomen. Wie je echt diep van binnen bent is iets wat aan het licht kan komen. Wat is jouw levenspad?

De beleving

Een kleine groep mensen gebruiken onze psychedelische ceremonies om in een veilige omgeving de beleving ter ervaren. Hoe het is om in het hier en nu te ervaren is wat vaak voorkomt. Zelfs als de truffel ceremonie als beleving willen ervaren kan leiden tot zelfontwikkeling en therapeutische, spirituele effecten. Waarom kies jij enkel voor de ervaring?

Persoonlijke voorbereiding

Indien je er voor kiest om een truffel ceremonie in te zetten voor een therapeutisch effect dan kan je gebruik maken van onze adviezen. Op basis van de intake en een neurotransmitter test kunnen we via voeding, beweging en supplementen kunnen we de neurochemie verbeteren. Dit samen met wat huiswerk in de vorm van boeken, films en/of opdrachten zal de uitkomst van de truffel ceremonie verbeteren. Zo kunnen we samen het beste halen uit de ceremonies die we aanbieden.

Verschillende doseringen

Doseringen

Verschillende ceremonies

Truffel ceremonie

Jaren ervaring begeleiding

Werkwijze

% Tevredenheid resultaat

Recensies

Vragen?

Neem contact met ons op als je vragen hebt over ons of onze dienstverlening.

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Truffel ceremonies in groepsverband

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.