Triptherapie: Zingeving en psychedelica

Zin van het leven

Veel van de klanten die zich aanmelden voor psychedelische therapie lopen tegen het probleem aan wat zingeving heet. Wat is het doel van het leven? Waarom bestaat er leven? Wat is er na de dood? Waarom bestaat het universum? Het zijn allemaal vragen die duiden op een reden van bestaan, maar om eerlijk te zijn is het zoeken van redenen slechts een menselijke gedachte. Het idee dat dingen gebeuren met een ultieme bedoeling roept vragen op met de term “waarom?” Hoe diep je ook ingaat op de “waarom” er zijn nooit een finaal antwoord komen omdat je altijd weer kan afvragen waarom dat dan weer is.

Waarom willen we weten waarom dingen gebeuren?

Het grootste gedeelte van de mensheid hebben we geleefd met gevaarlijke situaties om ons heen. Als we begrijpen dat er een leeuw op de loer ligt kunnen we onze overlevingskansen verhogen. Het afvragen waarom alle dieren vluchten van een bepaald stuk savanne zorgt er dus voor dat de personen die zich afvragen “waarom” wel overleven en dus de eigenschap van het afvragen “waarom” kunnen doorgeven aan de volgende generatie. Zo heeft natuurlijke selectie er voor gezorgd dat we eigenlijk altijd bezig zijn met de vraag “waarom”, waarbij sommige mensen in het heden dit te vaak gaan doen.

Als we de wereld begrijpen hebben we meer kans op overleven

Waarom besta ik dan?

De reden dat iemand zich afvraagt waarom iemand bestaat komt dus vanuit de overlevingsdrang. Vooralsnog lijkt er geen reden te bestaan dat wij bestaan. Zelfs als je een godsdienst aanhangt kan je de vraag waarom blijven herhalen. Waarom heeft god alles gemaakt? Waarom bestaat god? Het is een vraag die oneindig door kan blijven gaan. Uiteindelijk zou je er achter kunnen komen dat er geen reden van bestaan is, het is er gewoon. Het mooie daarvan is dat je zelf een reden kan verzinnen. Wat is jouw doel van het leven als er geen algemeen doel is?

Een YouTube video met goede uitleg

De volgende Youtube video is een zeer goede video over zingeving. Het is deels een representatie van de wetenschap over zingeving en deels filosofisch over zingeving. Deze video is eigenlijk precies wat ik zelf in meerdere psychedelische trips heb meegemaakt.

Kan psychedelica helpen bij zingeving?

Gezien de resultaten onze tripsessies kunnen wij hier het antwoord “ja” op geven. Indien zingeving een aandachtspunt is van de psychedelische trip dan kunnen we hier aan werken. Psychedelica stellen je in staat om connectie te maken met het onderbewustzijn. Dit gaat dus verder dan alleen je bewustzijn en dus je ego. Dat diepere contact met jezelf kan zorgen voor antwoorden betreffende zingeving. De mensen die hier open voor stonden hebben oplossingen gevonden in wat voor werk ze wilden doen of dat ze leefden om een gezin te stichten. En weer anderen vonden de roeping om andere mensen te helpen, waaronder ikzelf. Elke vorm van zingeving is echt zolang je er in gelooft en daarmee is geloven dus eigenlijk het belangrijkste. Geloven in iets maakt het echt!

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Voordat u zich bij ons aanmeld kunt u het beste zo veel mogelijk leren over triptherapie. Triptherapie werkt namelijk het allerbeste als iemand er klaar voor is. Uiteraard staan wij voor u klaar indien u klaar bent om middels lichamelijke gezondheid en psychedelische therapie uw leven prettiger en gezonder te maken. U kunt van ons de beste persoonlijk dienstverlening verwachten die er is.

Lees hier meer over voor wie psychedelische therapie geschikt is

Heeft u vragen?

Wilt u eerst meer weten over wat we doen en wie we zijn? U kunt ons de oren van het hoofd vragen. Dit kan via de onderstaande mogelijkheden. Kies zelf een medium uit waar u zich goed bij voelt.

Openbare vragen via forum: Klik hier
Telefoon: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier

Triptherapie is meer dan alleen psychedelische therapie

Er valt veel meer voordeel uit een psychedelische trip te halen als de voorbereiding goed is. De voorbereiding van de trip is vele malen belangrijker dan wat men zou verwachten. De voorbereiding beïnvloedt de trip en daarmee het resultaat.

Wij geloven er namelijk in dat een gezond lichaam zorgt voor een gezonde basis vormt voor een goede diepe trip. Wij doen er dan ook alles aan om alle facetten van het bestaan aan te pakken en daarom adviseren wij ook onze klanten op basis voeding, beweging en supplementen. De gehele aanpak voor lichaam en geest zorgt voor de beste resultaten op korte en lange termijn. Doorgaans hanteren we bij de meeste klanten een schema die er als volgt uitziet:

  1. Aanmelding, neurotransmitter test en intake
  2. Advies over voeding beweging en supplementen op basis van punt 1
  3. Een periode van 2-3 weken voortgang bekijken van punt 2
  4. Een individuele psychedelische ceremonie (tenzij een groep extra nut of de voorkeur heeft)
  5. Nabespreking van de truffel ceremonie op dezelfde dag
  6. Na ongeveer 1-2 weken nogmaals een nabespreking

Wat anderen zeggen over triptherapie

Een verhaal van een klant kan vaak meer vertellen over wat wij doen dat dat wij over onszelf schrijven.

Lees hier alle recensies van onze “klanten”

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Zingeving en psychedelica

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.