Triptherapie: Aanrader voor iedereen


Het begin van mijn trip was een beetje wennen. Naast de misselijkheid gedurende het eerste half uur voelde ik me eigenlijk blijer dan dat ik me kon herinneren. Zodra het visuele spektakel begon verdween de misselijkheid. Vanaf dit punt was het voor mij heel moeilijk om de controle los te laten maar dankzij de geduldige en kalme hulp van Marcel lukte het me dan toch. Zodra je de controle los laat is het echt een ervaring die je niet wilt missen. Wat een hoop lelijke en mooie dingen heb ik mogen ervaren tijdens deze trip. Met name de acceptatie dat die mix van lelijke en mooie dingen het leven maken heeft mij veel gebracht. Ik ben nu zo veel meer ontspannen en dingen lijken nu ‘vanzelf’ te gaan. Mijn somberheid voelt veel zachter en wat mij betreft een goede stap in de richting die ik wilde zetten.

Over Marcel:

Ik kan je niet precies vertellen welke invloed hij precies heeft gehad op mijn trip. Zijn kalmte en ervaring heeft me denk ik zeker wel geholpen in het begin van mijn trip. Tijdens de heftigheid van mijn trip zag ik hem als een hele oude wijze medicijnman en misschien reflecteert dat wel wat ik dacht. Bedankt voor je betrokken begeleiding en ik beveel iedereen aan een keer een sessie met jou te doen. Verwacht dus maar wat vrienden van mij die dit zeker kunnen gebruiken.

Bedankt en ik denk tot ziens!

(deze recensie is met goedkeuring anoniem geplaatst)

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Aanrader voor iedereen

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.