Psychedelica helpt tijdens therapie

Psychedelica kunnen helpen tijdens therapie vanwege hun vermogen om veranderingen in het bewustzijn en de perceptie te induceren. Dankzij deze veranderingen kunnen mensen hun problemen op een nieuwe manier te interpreteren waardoor er ook een ander gevoel rondom de kwestie ontstaat. Ook het verwerken van verdriet en trauma kan makkelijker zijn onder invloed van diverse middelen.

Psychedelica kunnen ook helpen om de verbindingen tussen verschillende delen van de hersenen te herstellen, en om de hersenen te resetten. Psychedelica kunnen helpen bij het verminderen van angst, depressie en andere symptomen die verband houden met psychische aandoeningen. Dit heeft vaak te maken met een verhoogde plasticiteit van het brein.

Psychedelische sessies in Noord Holland

Triptherapie biedt al zes jaar lang psychedelische therapie aan. Deze therapie kan in verschillende steden in Noord-Holland worden gevolgd. Als cliënt heb je de mogelijkheid om een sessie op huisbezoek te doen in steden zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hoorn, Den Helder, Zaanstad en Purmerend. Dit betekent dat je op je eigen vertrouwde plek kunt blijven terwijl je toch profiteert van de voordelen van de psychedelische therapie. Bij Triptherapie kun jezelf kiezen wie je als begeleider wilt. Op dit moment kan je kiezen tussen Marcel of Janneke en er komen meer begeleiders bij in 2024!