Triptherapie: Have a good trip

Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics

Op Netflix staan een aantal films en documentaires over psychedelica. Have a good trip: Adventures in psychedelics is de meest recent geplubiceerde productie in dit genre op Netflix.

Minuten
Speelduur

Jaartal première

Soorten psychedelica

LSD, Paddo’s, Ayahuasca, Peyote en DMT

Hoewel er meerdere psychedelische verhalen door (semi-) bekendheden worden verteld gaat deze documentaire voornamelijk om LSD en psilocybine houdende paddenstoelen. LSD voert de boventoon. Het is niet zo zeer een educatieve documentaire, hoewel het einde van de film een educatieve waarde had. Deze documentaire is voornamelijk vermakelijk bedoeld en dat is deze ook.

De trailer van Have a Good Trip: Adventures in psychedelics

Bekijk de mening van bekende mensen

Kijk nu deze documentaire op Netflix.

Klik op de afbeelding om naar Netflix te gaan

Andere documentaires over psychedelica op Netflix

Op dit moment is Netflix de meest populaire betaalde film, documentaire en filmserie streaming dienst ter wereld. Naast vermaak staan er ook een aantal leerzame documentaires en films op de servers van Netflix? Heb je een Netflix account en wil je meer leren over psychedelica? De volgende films of documentaires zijn goed om als voorbereiding van je zelfhelende psychedelische trip te bekijken.

The Mind Explained op Netflix is het meest informatieve programma over het brein en psychedelica

Heal

Heal gaat niet over psychedelica, maar wel over het zelfhelende effect dat ons lichaam heeft. Het zelfhelende effect kan actief worden als stress en angst worden verlaagd en psychedelica kunnen daar bij helpen. Psychedelica werken vaak beter dan alle genoemde alternatieve methoden. Desondanks psychedelica niet worden genoemd is Heal toch interessant om te bekijken.

Klik hier voor Heal op Netflix

The Last Shaman

Depressie en zelfmoord voorkomen door een ayahuasca ceremonie te doen met zeer veel voorbereiding in de jungle. Ayahuasca is in Nederland niet legaal, maar het is te vergelijken met een hoge dosis psilocybine (truffels). Deze film is een mooi voorbeeld hoe psychedelica levens kan redden.

Klik hier voor The Last Shaman op Netflix

The Goop Lab

De rest van Goop Lab bevat een hoop onzin en zal met een korrel zout genomen moeten worden echter tijdens aflevering 1 zien we wel iets interessants. Tijdens aflevering 1 van seizoen 1 van Goop Lab with Gwyneth Paltrow zien we een gedeelte van een magic mushroom healing. Ondanks dat elke ceremonie er anders uit ziet en wij niet zo’n fan zijn van de getoonde ceremonie, geeft de aflevering wel aan wat de helende krachten zijn van psilocybine (paddo’s) tijdens een therapeutische setting.

Klik hier voor Gooplab op Netflix

The Sunshine Makers

The Sunshine Makers gaat over de psychedelica LSD. Het gaat niet zo zeer over de helende krachten van LSD, maar meer over de historie van LSD en de counter-beweging in de jaren 60.

Klik hier voor de Sunshine Makers op Netflix

The Mind Explained

The Mind Explained op Netflix is volgens ons de beste voorbereiding en de meest informatieve serie als het gaat om de werking van het brein en psychedelica. Seizoen 1 bevat 5 afleveringen en ze zijn allemaal de moeite waard! Van hoe het geheugen werkt en waarom we dromen ga je verder naar welke delen van het brein stress en angst veroorzaken. Na die eerste 3 afleveringen leer je daarna hoe je met mindfulness en psychedelica het zelfherstellende vermogen van het lichaam kan activeren. Als je niet veel tijd over hebt… vergeet de eerdere tips en kijk alleen The Mind Explained!

Klik hier voor The Mind Explained op Netflix

Zoek je een ervaren tripbegeleider?

Wil jij ook gebruik maken van de zelfhelende krachten van het lichaam door stress en angst op een lager pitje te zetten? Voeding, beweging, supplementen, mindfulness and psychedelica kunnen jou helpen. Wij kunnen jou op elk gebied adviseren dankzij de holistische aanpak van triptherapie!

Meld je hier aan voor triptherapie (intake)

Bekijk hier onze prijzen

Bekijk hier onze werkwijze

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Have a good trip

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.