Triptherapie: MS door kwikvergiftiging


Wat is MS of multiple sclerose?

MS is een auto-immuunaandoening waarbij de zenuwcellen van de hersenen en de ruggenmerg worden afgebroken door macrofagen. De afbraak begint bij het afbreken van myeline rondom de zenuwen.De vettige myeline werkt als een isolatiemiddel zoals de kunststof rondom een elektrische kabel. Zonder myeline komt de ‘kabel’ bloot te liggen en deze kan dan stuk gaan. Het resultaat hier van is dat de communicatie van de hersenen naar andere gebieden moeizamer zullen verlopen. Spieren aansturen wordt dus ook moeilijker. Rondom MS ligt nog een hoop onduidelijkheid en we weten nog niet exact waarom het immuunsysteem de zenuwcellen aanvalt.

Kwikvergiftiging kan een oorzaak zijn

In de literatuur kom je niet vaak tegen dat kwik een oorzaak van MS kan zijn. Kwik kan in bepaalde verbindingen terecht komen in het vetachtige myeline en daar ontstekingen uitlokken. Dit kan resulteren in een reactie van het immuunsysteem zodat de symptomen van MS kunnen ontstaat. Bekijk de onderstaande uitleg en zie jij parallellen tussen MS en kwikvergiftiging?

 

Youtube video

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: MS door kwikvergiftiging

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.