Triptherapie: Na 20 jaar roken gestopt, 2de sessie met marcel


Dag mensen daar ben ik weer met een nieuwe stap die ik samen met marcel heb gezet.

Een maand geleden ben ik gestopt met alchohol drinken en ik heb afgelopen vrijdag weer een ceremonie met marcel gehad en deze keer in het teken van stoppen met roken, en het is gelukt!!

Marcel weet mij zeer goed aan te voelen en zegt dingen tijdens de trip die je positief beinvloeden en in je gedachten blijven, ik had nooit gedacht dat ik zou kunnen stoppen met roken en probeerde te stoppen voordat we aan de ceremonie begonnen ( net zoals ik met alchohol deed en ook werkte ) alleen met roken lukte dat niet en stak mijn laatste sigaret nog op de ochtend voordat we begonnen.

De ceremonie is zo ongelooflijk krachtig dat ik geloof dat je bijna alles kunt doen wat je maar wilt, het belangrijkste is wel dat je de stof moet respecteren, geloven en ervan moet houden, zodat je het ook niet zal teleurstellen en je van je verslavingen afkomt. 

Ik zal updates blijven geven en eerlijk zeggen hoe alles gaat verlopen en als iemand nog leest en vragen heeft mag je altijd iets vragen.

De trip zelf was nog beter dan de vorige, de thee die marcel maakt is lekker en zorgt voor ongelooflijke hallucinaties en een lekker gevoel, hij heeft erg veel ervaring en weet je heel goed op je gemak te laten voelen.

Volgende ceremonie ga ik weer plannen en kijken hoe ver dit mij kan brengen en andere doelen die we samen nog kunnen bereiken!

Keep you guys updated!

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Na 20 jaar roken gestopt, 2de sessie met marcel

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.