Psychedelische Therapie Nederland: Het originele bericht komt van de onderstaande link

Paddo ceremonie of truffel ceremonie


Paddo ceremonie of truffel ceremonie
We hebben de tekst over truffelceremonies herschreven. Als u meer informatie wilt over een individuele paddo ceremonie of truffel ceremonie of in groepsverband kunt u het beste de volgende blog lezen om goed te begrijpen waar onze dienstverlening voor staat:
Geplaatst door: mputten

Paddo ceremonie

Als we het hebben over een paddo ceremonie, truffel ceremonie, psilocybine ceremonie of psychedelische ceremonie dan hebben we het eigenlijk altijd over hetzelfde. Al deze vormen zijn op basis van psilocybine wat door het lichaam wordt omgezet naar psilocine. Als u precies wilt lezen wat dat precies doet kunt u het onderstaande artikel lezen.

Hoe een Paddo ceremonie werkt (psolocybine en psilocine)

Meer dan alleen trippen

Bij ons krijgt u meer dan alleen persoonlijke begeleiding tijdens het trippen op psilocybine. In de weken ervoor zullen wij u adviseren om een gezonde leefstijl te hanteren. Dit doen wij omdat de basis daar begint. Een gezond lijf combineren met een gezonde geest dankzij een paddo ceremonie is het ultieme. Wij adviseren een individuele paddo ceremonie. Indien gewenst kunnen we ook groepen coachen.

Lees hier meer over onze werkwijze