Triptherapie: Psilohuasca


Psilohuasca

Nu dat ayahuasca wederom illegaal is bevonden gaan aanbieders van ayahuasca ceremonies op zoek naar ayahuasca alternatieven. De meeste ex ayahuasca aanbieders stappen over op psilohusaca. Wij roepen al een hele tijd dat psilocybine beter en veiliger werkt mits je het goed aanpakt. Echter geloven wij niet dat psilohuasca beter is dan psilocybine. De psilocybine thee die wij maken is naar onze mening de beste psychedelica die er is.

Hier leest u meer over de psilocybine thee

https://psychedelische-therapie-nederland.nl/wp-content/uploads/2019/10/magic-truffelthee-1.png

Psilohuasca ceremonie

Tijdens een psilohuasca ceremonie zal u psilocybine via paddo’s of truffels binnen krijgen in combinatie met een MAO remmer. De MAO remmer zorgt er dan voor dan psilocybine en psilocine minder snel wordt afgebroken. Dit is hetzelfde idee als ayahuasca ceremonies. DMT uit ayahuasca heeft een MAO remmer nodig omdat ander de DMT meteen wordt afgebroken. Bij Psilocybine is een MAO remmer niet nodig en deze wordt alleen gebruikt om een lagere dosering nodig te hebben.

MAO remmers zorgen voor gevaar

De reden waarom ayahuasca en psilohuasca ceremonies gevaarlijker zijn dan truffel ceremonies is juist vanwege de MAO remmers. Vele dodelijke gevallen van ayahuasca komt juist door de combinatie MAO remmers, verkeerde voeding en medicijngebruik. Zelfs oude kaas kan al tot hersenschade leiden bij het gebruik van MAO remmers die in ayahuasca of psilohuasca zitten.

Het kan ook zonder MAO remmers!

Wij blijven erbij dat je bij alles wat je in je lichaam gooit je een bewuste keuze moet maken. Waarom zou je dan niet voor een truffel ceremonie kiezen waarbij gebruik gemaakt wordt van psilocybine zonder dat je MAO remmers nodig hebt. Eerlijk gezegd werkt een diepe trip op een hoge dosering ook veel beter. Zelfs ziekenhuizen en onderzoekers kiezen voor psilocybine trips vanwege de werking en veiligheid.

Truffel ceremonie met extra’s

De truffel ceremonies die wij met persoonlijke aanpak aanbieden hebben altijd veel meer dan alleen maar even trippen op truffels. Wij geloven dat een volledige en holistische aanpak veel beter werkt dan alleen psychedelica gebruiken.

Lees hier wat wij nog allemaal extra doen tijdens een truffel ceremonie

Meer informatie

Om een bewuste keuze te kunnen maken zou u het beste uzelf kunnen inlezen. We geven hieronder wat links naar artikelen die te maken hebben met dit onderwerp.

Verschil Ayahuasca en psilocybine ceremonie

Tyramine en MAO (remmers)

De risico’s op de gezondheid van paddo’s en truffels

Paddo’s in combinatie met medicijnen

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Psilohuasca

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.