Triptherapie: Recensie truffel sessie in Alkmaar


Mijn ervaring met Marcel was heel fijn. Ik wilde graag een verdieping in mezelf ontdekken en dat is gebeurt. De trip was voor mij heftig maar ook heel welkom. Ik kan het mensen aanraden als ze er echt klaar voor zijn. Het was voor mij een zeer heftige ervaring en ik ben na deze trip klaar met zo diep te gaan. Klaar voor meer positiviteit en de oude emoties en gevoelens te laten waar ze mogen blijven.

Marcel, dank je wel voor je begeleiding. Het is was me wel het dagje in Alkmaar.

Veel liefs,

Marije

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Recensie truffel sessie in Alkmaar

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.