Triptherapie: Spirituele Reis – Psiloflora in de Psychedelische Loft met Marcel


Voor mensen die twijfelen, gewoon doen! Ik had het echt bij niemand anders gewild dan bij Marcel en de Psychedelische Loft is ook echt een aanrader. Het is super professioneel, een totaal veilig gevoel en Marcel weet waar hij het over heeft. Stap hier echt in als een spirituele reis en luister goed naar de tips van Marcel, ook tijdens de trip!

Hier het verhaal van onze ervaring:

Ik heb samen met mijn vriendin een Psiloflora Ceremonie ervaren in de Psychedelische Loft in Schiedam. Wij zijn ontzettend fijn begeleid door Marcel, die een hele fijne aanwezigheid heeft en waar wij veel interessante gesprekken mee hebben gevoerd. Hij heeft ervoor gezorgd dat wij een ontzettend fijne en rustige trip hadden en hij was ook erg opmerkzaam. Voordat ik er nog last van had, merkte hij al aan mij dat ik het snel lichamelijk voelde binnenkomen, waarna hij mij perfect heeft begeleid waardoor ik mij ontspande en het allemaal lekker kon laten gebeuren. Wij hebben wel ervaring met sterke trips gehad, maar deze keer merkte ik dat het ontzettend snel inwerkte en het echt een soort droomachtig effect had. Wat een bijzondere ervaring was.

Ik ben iemand die graag naar een doel toewerkt, maar in eerste instantie kreeg ik erg het gevoel alsof de trip dit aan het tegenwerken was. Zo kon ik al snel mijzelf niet meer goed verwoorden en kreeg ik wat er in mijn brein gebeurde niet vertaald in woorden. Hierdoor heeft de trip juist een soort spiegel opgehouden, die ervoor heeft gezorgd dat ik kon zien wat ik nodig had en niet direct wat ik zelf had bedacht. Omdat je tijdens je trip nogal afgeleid kan raken, begeleide Marcel ons af en toe terug op waar wij aandacht op wilden richten wat heel fijn was.

De ambiance tijdens de trip was natuurlijk geweldig, een combinatie van een hele mooie loft, met een echte huiskamer sfeer en een soort trip paradijs aan accessoires en details: van kunst tot gekke lampen en geuren. Maar naast het externe focust Marcel juist ontzettend goed op het interne en begeleid je daar dan ook naartoe. Marcel houdt er ontzettend veel rekening mee dat iedereen anders is en andere behoeften heeft en doet er dan ook alles aan om jou de vrijheid te geven om aan te geven wat jij wilt. 

Toen wij na de trip weer helemaal neergedaald waren konden wij nog van de loft genieten met z’n tweetjes en hebben daar heerlijk geslapen. Er stond eten klaar en een ontbijt voor de volgende ochtend.

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Spirituele Reis – Psiloflora in de Psychedelische Loft met Marcel

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.