Tripsitter service in Nederland

Een psychedelische tripsitter zorgt voor een veilige afloop van jouw psychedelische reis. Het is een persoon die nuchter blijft en jou assisteert op momenten dat jij aandacht nodig hebt.

Professionele tripsitters

Een professionele tripsitter doet meer dan alleen er voor zorgen dat je veilig bent. Zoals een persoonlijke voorbereiding, voedingsadvies, supplementen advies en leefstijlcoaching zorgen voor een beter resultaat voor jouw truffel sessie. Guided tripping is dus meer dan alleen opletten.

Waar kan de trip plaatsvinden?

Aan huis

Voor de meeste klanten die een individuele of kleinschalige truffel ceremonie met bekenden aanvragen wordt deze optie het meeste gekozen. De kosten zijn lager omdat er niets gehuurd dient te worden. Andere voordelen die worden ervaren zijn met name de rust en het gemak van het niet hoeven te reizen. Vooral na de psychedelische ceremonie is het niet hoeven te reizen een pluspunt. Voor velen is het ook prettig om in een eigen vertrouwde omgeving een psychedelische ceremonie te doen. Alles wat rust brengt zorgt namelijk voor een betere psychedelische reis. De tripsitter kan adviseren hoe je de eigen ruimte indeelt voor de beste ervaring.

Airbnb

De populariteit van Airbnb is de laatste jaren flink gestegen. Airbnb wordt door onze klanten steeds vaker gebruikt. Vooral onze klanten vanuit het buitenland maken gebruik van Airbnb en laten ons daar langskomen. De voordelen zijn dat men na de ceremonie gewoon kan blijven overnachten en dat er altijd wel iets te vinden is ongeacht de grootte van een groep.

Hotels

Zelf een hotel boeken en daar de ceremonie in de hotelkamer laten plaatsvinden is ook een optie. Dit wordt minder gedaan dan de voorgaande opties. Hotelkamers zijn doorgaans geschikt voor 1 a 2 personen tegelijk. De tripsitterlvl komt op de afgesproken tijd en plaats langs en neemt zijn spullen mee.

Zelf langskomen

U kunt gebruik maken van de Psychedelic Loft te Schiedam. Bij deze ruimte is de overnachting en de psychedelische ceremonie inbegrepen. De optimale grootte van de groep voor deze mooie ruimte in Schiedam is tussen de 3 en 6 personen.

Lees hier meer over de Psychedelic Loft in Schiedam