Triptherapie: Truffel groepsceremonie 4 juli


Dit was mijn eerste truffel ceremonie en in groep. Het was een uitzonderlijke ervaring. Ondanks de angst werd ik goed begeleid door Marcel. Voelde me tijdens de reis dat ik me kon overgeven en leren loslaten,wat voor mij wat moeilijk was in begin. 

Tijdens de trip kwamen er diepe en hevige emoties naar boven .
Door de professionele attentvolle begeleiding van Marcel en Susanne kon ik erdoor komen en heb  hierdoor goede inzichten aan overgehouden.
Waarvoor een enorme dank. 
De combinatie van muziek en aromatherapie was mooi en gaf me nog meer een rustgevend gevoel.  
Bedankt Marcel voor je attentvolle professionele begeleiding . Het gaf me tijdens proces vertrouwen ,veiligheid en rust. 
De website was voor mij heel informatief en ik kon er veel uithalen. Top.

Hartelijk dank voor  de leerrijke ervaring, steun en begeleiding!
Sam

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Truffel groepsceremonie 4 juli

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.