Triptherapie: Truffel sessie Amsterdam


Truffel sessie Amsterdam

De laatste tijd komen er veel klanten vanuit België naar onze ruimte in Schiedam of naar Amsterdam, waar ze dan zelf een Airbnb of hotel boeken. Net zoals vorige week had ik in een hotel in Amsterdam centrum een truffel sessie met een Belgische man. Wat mij opvalt is dat met name Belgen van te voren zeggen dat ze een truffelsessie willen doen voor de ervaring of voor spiritualiteit. Echter blijkt vaak op de dag zelf dat de meeste van deze klanten toch echt wel de sessie aangrijpen als therapie. 

Is het dan zo dat Belgen nog minder snel de vuile was buitenhangen? Is therapie een vies woord voor de Belgen? Hoe dan ook…. als iemand een truffel sessie doet voor de beleving, ben ik klaar voor wat er ook moet gebeuren.

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Truffel sessie Amsterdam

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.