Psychedelische Therapie Nederland: Truffel en paddo ceremonie aan huis tot in de puntjes verzorgd! Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie: Wat men leert tijdens een diepe psychedelische trip

Trip levels

De sterkte van een psychedelische trip wordt vaak uitgelegd in trip levels. Sterkte 1 is de minst sterke en dat is net even iets meer dan wat een micro dosering inhoud. Triplevel 1 zorgt voor de volgende omschrijving;

Tijdens trip level 1 verdwijnen de negatieve gevoelens van een serotonine tekort. Omdat de communicatie van de hersenhelften verandert zal muziek dieper klinken, kleuren worden helder en de omgeving meer tastbaar. Uw zintuigen staan open. Tijdens deze fase is men meer open en sociaal betrokken en begint u open en eerlijk te worden tegen anderen en uzelf. “

Lees hier de uitleg van de trip levels

Trip level 5

Trip level 5 is de sterkste trip die er is. Onze omschrijving van de trip is als volgt:

” Totaal verlies van visuele verbinding met de werkelijkheid, zintuigen werken niet meer op de “normale” manier. Een totaal verlies van ego. Gebruikers voelen zichzelf samensmelten met de ruimte, andere objecten of het universum. Het verlies van realiteit wordt zo erg dat deze moeilijk te verklaren of verwoorden valt. Dit level verschilt van de overige levels doordat het werkelijke universum waarin dingen zich bevinden ophoudt te bestaan. Tijdens deze fase is er totaal geen sturing mogelijk. De connectie met het onderbewuste is nu maximaal. Er valt niets te verbergen. Het is een als het ware een droom die niet te beïnvloeden is door u zelf. Deze fase kan u inzichten geven op een in eerste instantie onbegrijpbare manier. Level 5 trippers noemen de trip ervaringen vaak mystiek, de mooiste ervaring van hun leven of juist beangstigend. Vooral control freaks vinden het eng, maar zelfs van bad trips kunt u leren. Het is dus niet verstandig om meteen triplevel 5 te gaan doen zonder ervaring. “

Wat kan je met trip level 5?

Wanneer wij een trip begeleiden dan bekijken we de persoonlijke situatie en de persoonlijke doelstellingen. Triplevel 5 is de hoogste triplevel die er is. Wij zetten triplevel 5 doorgaans niet in bij klanten zonder ervaring met psychedelica. Triplevel 5 is zo intens en soms zo onbegrijpbaar dat pas tijdens het “landen” dingen op zijn plek kunnen gaan vallen. Triplevel 5 doe je doorgaans alleen als je er klaar voor bent om de gehele controle te verliezen aan het onderbewustzijn. Wij zetten triplevel 5 in bij klanten die een extreme aanpak nodig vinden om verlost te raken van angst, zware depressie en graag de liefde voor het leven weer willen voelen. Na deze trip staan klanten weer volledig in contact met hunzelf omdat tijdens triplevel 5 dat contact even helemaal verbroken wordt.

Welke dingen kom je tegen en kan je leren tijdens trip level 5?

Wat je kan leren van zo’n diepe trip verschilt per persoon. De meeste mensen rapporteren de volgende ontdekkingen.

 • Er is meer dan wat we kunnen zien, horen, voelen en ruiken
 • Bewustzijn zou buiten het brein kunnen liggen
 • De kleine dingen beïnvloeden de grote dingen en andersom
 • We zijn deel van het universum en het universum is ook in ons
 • We zijn een met alles
 • Alles is gemaakt van liefde
 • Blij zijn met het hebben van een lichaam na out of body experience
 • Wat leven en dood inhoud
 • Minder noodzaak om bang te zijn voor de dood
 • Het leven is een gift waarvoor je dankbaar mag zijn
 • Meer besef hoe het leven werkt en hoe geavanceerd het allemaal in elkaar steekt
 • Onze aarde leeft samen met ons, we hebben elkaar nodig
 • Interactie met wezens die niet stoffelijk zijn maar wel veel kennis doorgeven
 • Hoe we kunnen groeien in het normale leven

Psychedelische therapie via ons

In tegenstelling tot wat velen verwachten doen wij meer dan het begeleiden van personen tijdens een psychedelische ceremonie. Wij geloven er namelijk in dat een gezond lichaam zorgt voor een gezonde basis om ook psychisch gezond te zijn. Wij doen er dan ook alles aan om alle facetten van het bestaan aan te pakken en daarom adviseren wij ook onze klanten op basis voeding, beweging en supplementen. De gehele aanpak voor lichaam en geest zorgt voor de beste resultaten op korte en lange termijn. Doorgaans hanteren we bij de meeste klanten een schema die er als volgt uitziet:

 1. Aanmelding, neurotransmitter test en intake
 2. Advies over voeding beweging en supplementen op basis van punt 1
 3. Een periode van 2-3 weken voortgang bekijken van punt 2
 4. Een individuele psychedelische ceremonie (tenzij een groep extra nut of de voorkeur heeft)
 5. Nabespreking van de truffel ceremonie op dezelfde dag
 6. Na ongeveer 1-2 weken nogmaals een nabespreking

Extra’s tijdens ceremonie

Onze psychedelische therapie middels een truffel ceremonie bevat de volgende extra’s om de ervaring nog beter te maken :

 • Individuele begeleiding truffel ceremonie
 • Aromatherapie (tijdens trip)
 • Kleurentherapie (tijdens trip)
 • Muzikale ondersteuning

Mogelijkheden van triptherapie

Het grootste voordeel van een triptherapie sessie is dat middels introspectie (binnen uzelf kijken) wij u licht kunnen sturen uw zelfbeeld te veranderen. Veel verslavingen, angsten, stress, depressies en andere persoonlijke problemen ontstaan uit een (negatief) verkeerd zelfbeeld, uit non-reële gedachten of door onderbewuste stress, welke voortkomen door angsten in het onderbewuste. Indien u uzelf het beste gunt op basis van voeding, gedachte en beweging zal dit tijdens en na de trip een positieve uitwerking hebben omdat deze leefstijlveranderingen logisch worden gevonden tijdens de trip. Wees goed voor uw lichaam en geest en deze zullen dan ook goed voor u zijn. U bent het waard om de beste versie van uzelf te zijn.

Lees hier verder over onze werkwijze

Wat andere zeggen triptherapie

Een verhaal van een klant kan vaak meer vertellen over wat wij doen dat dat wij over onszelf schrijven.

Lees hier alle recensies van onze “klanten”

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Voordat u zich bij ons aanmeld kunt u het beste zo veel mogelijk leren over triptherapie. Triptherapie werkt namelijk het allerbeste als iemand er klaar voor is. Uiteraard staan wij voor u klaar indien u klaar bent om middels lichamelijke gezondheid en psychedelische therapie uw leven prettiger en gezonder te maken. U kunt van ons de beste persoonlijk dienstverlening verwachten die er is.

Lees hier meer over voor wie psychedelische therapie geschikt is

Vragen?

Wilt u eerst meer weten over wat we doen en wie we zijn? U kunt ons de oren van het hoofd vragen. Dit kan via de onderstaande mogelijkheden. Kies zelf een medium uit waar u zich goed bij voelt.

Openbare vragen via forum: Klik hier
Telefoon: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier