Triptherapie: Wordt een betere versie van jezelf dankzij een goed uitgedachte truffel ceremonie


Redenen om een truffel ceremonie te doen

In de moderne tijd komt er een oud medicijn om de hoek kijken. Psilocybine uit magic truffels en paddo’s is de naam van het medicijn. De natuur heeft het ons geschonken en helpt ons meer connectie te maken met onze eigen natuur en ook onze eigen omgeving. Als je klaar bent om je eigen natuur te ontdekken en je weet wie je nou echt zelf bent, dan kom je los van oude onnatuurlijke patronen die je remmen om je leven echt te leven. We zijn zoveel meer dan alleen de angst die ons remt.

Bekijk hier ook een Youtube video over de angst om echt te leven.Hoe een truffel ceremonie kan helpen

Bevrijding van de geest

Een half uur na de inname beginnen de eerste effecten merkbaar te worden. Waar de meeste mensen eerst door spanning gaan zal er daarna een zalige ontspanning zijn. Waar eerst de remmende angsten duidelijk zichtbaar zijn zullen zij verdwijnen en hun waarde verliezen waardoor je echte “ik” kan opstaan.

Lee hier meer over de werking van psilocybine

Als herboren

Bij diepere trips kan het zijn dat je terwijl je de echte “ik” vindt deze vrij snel kwijt raakt. Je bent op dat moment een onderdeel van alles en niet meer alleen jouw lichaam met afscheiding. Omdat je altijd na een trip weer terug komt in je oorspronkelijke staat kan het lijken alsof je opnieuw de verbinding met je lichaam maakt en dat kan worden ervaren als een gevoel van herborenheid.

Fysiek herstel

Zonder stress  en spanning kan het lichaam zichzelf herstellen. Zelfs al tijdens de trip kunnen die effecten al gevoeld worden. Dezelfde processen als bij een diepe slaap treden op zoals neurogenese door verhoogd BDNF (het aanmaken en repareren van nieuwe zenuwverbindingen).

Lees hier meer over neurogenese door verhoogd BDNF

Einde aan destructieve verslavingen en gedachten

Een belangrijke boodschap van onze truffel ceremonies inclusief voorbereiding en setting tijdens de trip is dat we worden beloond als we goed zijn voor ons zelf. Goed zorgen voor je lichaam en geest, wat een geschenk is van het universum, zorgt voor een gezonder en blijer individu. Een blijer individu maakt ook zijn wereld eromheen blijer. Bij het goed zorgen voor jezelf en je omgeving wil je dan niet meer de oude fouten maken die er voor zorgen dat je verslavingen in staat houdt.

Wat wij kunnen aanbieden

Wilt u ook groeien in het leven? Onze dienstverlening omvat meer dan alleen het organiseren van een truffel ceremonie. We houden altijd rekening met de doelstelling van onze klanten. Zo hebben we protocollen die we aanpassen op de wensen van de klant. We  hebben protocollen voor diverse problemen zoals:

 • Depressie
 • Burn-out
 • Angsten (sociaal, etc.)
 • Verslavingen (alcohol, coke, etc.)
 • Negatief zelfbeeld (BDD, anorexia, ect.)

Voorafgaande de truffel ceremonie maken we een plan om door middel van voeding, supplementen en beweging iemand lichamelijk voor te bereiden op de trip. Het doel hiervan is om er voor te zorgen dat onze klanten in gaan zien dat goed voor jezelf zorgen wordt beloond. Dit inzicht wordt pas echt duidelijk tijdens de trip omdat de trip dan ook beter werkt doordat bijvoorbeeld de receptoren gevoeliger zijn gemaakt en omdat tijdens die trip dan opeens alles gaat “landen”. Tijdens de voorbereiding geven we ook soms wat opdrachten waarvan de betekenis tijdens de trip pas duidelijk wordt.

Hoe een traject bij triptherapie eruit ziet

Wij geloven er namelijk in dat een gezond lichaam zorgt voor een gezonde basis om ook psychisch gezond te zijn. Wij doen er dan ook alles aan om alle facetten van het bestaan aan te pakken en daarom adviseren wij ook onze klanten op basis voeding, beweging en supplementen. De gehele aanpak voor lichaam en geest zorgt voor de beste resultaten op korte en lange termijn. Doorgaans hanteren we bij de meeste klanten een schema die er als volgt uitziet:

 1. Aanmelding, neurotransmitter test en intake
 2. Advies over voeding beweging en supplementen op basis van punt 1
 3. Een periode van 2-3 weken voortgang bekijken van punt 2
 4. Een individuele psychedelische ceremonie (tenzij een groep extra nut of de voorkeur heeft)
 5. Nabespreking van de truffel ceremonie op dezelfde dag
 6. Na ongeveer 1-2 weken nogmaals een nabespreking

Extra’s tijdens ceremonie

Onze psychedelische therapie middels een truffel ceremonie bevat de volgende extra’s om de ervaring nog beter te maken :

 • Individuele begeleiding truffel ceremonie
 • Aromatherapie (tijdens trip)
 • Kleurentherapie (tijdens trip)
 • Muzikale ondersteuning

Mogelijkheden van triptherapie

Het grootste voordeel van een triptherapie sessie is dat middels introspectie (binnen uzelf kijken) wij u licht kunnen sturen uw zelfbeeld te veranderen. Veel verslavingen, angsten, stress, depressies en andere persoonlijke problemen ontstaan uit een (negatief) verkeerd zelfbeeld, uit non-reële gedachten of door onderbewuste stress, welke voortkomen door angsten in het onderbewuste. Indien u uzelf het beste gunt op basis van voeding, gedachte en beweging zal dit tijdens en na de trip een positieve uitwerking hebben omdat deze leefstijlveranderingen logisch worden gevonden tijdens de trip. Wees goed voor uw lichaam en geest en deze zullen dan ook goed voor u zijn. U bent het waard om de beste versie van uzelf te zijn.

Lees hier verder over onze werkwijze

Wat anderen zeggen triptherapie

Een verhaal van een klant kan vaak meer vertellen over wat wij doen dat dat wij over onszelf schrijven.

Lees hier alle recensies van onze “klanten”

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Voordat u zich bij ons aanmeld kunt u het beste zo veel mogelijk leren over triptherapie. Triptherapie werkt namelijk het allerbeste als iemand er klaar voor is. Uiteraard staan wij voor u klaar indien u klaar bent om middels lichamelijke gezondheid en psychedelische therapie uw leven prettiger en gezonder te maken. U kunt van ons de beste persoonlijk dienstverlening verwachten die er is.

Lees hier meer over voor wie psychedelische therapie geschikt is

Vragen?

Wilt u eerst meer weten over wat we doen en wie we zijn? U kunt ons de oren van het hoofd vragen. Dit kan via de onderstaande mogelijkheden. Kies zelf een medium uit waar u zich goed bij voelt.

Openbare vragen via forum: Klik hier
Telefoon: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Wordt een betere versie van jezelf dankzij een goed uitgedachte truffel ceremonie

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.