Triptherapie: Fisetine uit aardbeien, appels, uien, kakifruit, kiwi, perzik tomaat en komkommer


Fisetine uit aardbeien, appels, uien, kakifruit, kiwi, perzik tomaat en komkommer

Fisetine heeft een aantal anti-aging effecten die zijn toe te schrijven aan de directe en indirecte werking van fisetine. Hieronder de positieve eigenschapppen van fisetine:

  • Fisetine bevordert de aanmaak van glutathion in de cellen, bijzonder in de zenuwcellen
  • Glutathion bindt zich aan vetoplosbare toxines, zoals zware metalen, oplosmiddelen, pesticiden en maken deze in wateroplosbaar, zodat ze via de urine kunnen worden uitgescheiden
  • Glutathion beschermd de lever, het immuunsysteem en DNA
  • Fisetine helpt kankercellen al in een vroeg stadium te doden door in te grijpen op het aangeboren immuunsysteem en de tumorcelgroei te remmen door de celcyclus te blokkeren
  • Fisetine lijkt ook de ziekte van Huntington te kunnen vertragen.
  • Wegens de ontstekingsremmende werking gaat het cognitieve achteruitgang tegen bij bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer.

Voeding en psychedelica

Naast gezonde voeding die we specifiek kunnen inzetten tegen bepaalde ziektebeelden, zetten we ook psychedelica in om de gezondheid te bevorderen. Juist de combinatie van psychedelische trips (als therapie) en gezonde lifestyle zoals gezonde voeding zorgen er voor dat we vele ziektebeelden kunnen aanpakken. De psychedelische therapie zorgt voor het wegnemen van stress (cortisol/adrenaline), waardoor het lichaam met behulp van gezonde voeding en beweging zichzelf kan repareren. Een andere voordeel van psychedelica zoals psilocybine/psilocine, DMT en LSD is dat het de aanmaak van BDNF bevordert. BDNF zorgt voor hersencel en zenuwcel herstel. Dit is vooral effect bij neurodegeneratieve ziekten.

Lees hier meer over de zelfhelende kracht van het lichaam in combinatie met psychedelica

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Fisetine uit aardbeien, appels, uien, kakifruit, kiwi, perzik tomaat en komkommer

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.