Triptherapie: Guided tripping Amsterdam


Guided tripping Amsterdam

Gisteren heb ik wederom een trip begeleid in Amsterdam en dit keer bij diegene thuis. De meeste van de trips waarbij ik als tripsitter ingehuurd zijn individuele truffel ceremonies. Ik zorg als tripsitter voor een individuele truffel ceremonie voor de psychedelica en voor een persoonlijk plan. Het persoonlijk plan kan ook gaan over voeding, beweging en supplementen om de resultaten te bevorderen.

Tevreden klanten is waar het om gaat

Tevreden klanten geven het werk zo veel voldoening. De dame van gisteren was heel blij met het resultaat en via Whatsapp heeft ze me dat laten weten. Ondanks (of juist vanwege) de vele tranen hebben we veel succes samen geboekt met een hoop inzichten die pas laat tijdens de trip ontstonden.

https://psychedelische-therapie-nederland.nl/wp-content/uploads/2020/01/SmartSelect_20200106-204040_WhatsApp.jpg

Recensies over tripsitten

Niet iedereen schrijft een recensie. Toch worden recensies super gewaardeerd. Wil je weten wat anderen klanten schijven?

Lees hier alle recensies over guided tripping via triptherapie

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Guided tripping Amsterdam

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.