Triptherapie: Heroic dose


Heroic dose

De hoge heroïsche dosis psilocybine die ik gisteren deed met deze klant in Amsterdam was extreem. Een normale hoge dosis psilocybine is 25mg en dit keer deden we 70mg.

Inzichten tijdens de helden dosering

Tijdens de coming up raakte alle begrippen betekenisloos en leek het voor degene die de trip onderging alsof hij alles wat hij kende kwijtraakte. Daarna trad de ego death op en dat duurde zo’n 3 uur. Dat is behoorlijk lang voor een ego death. Tijdens de coming down voelde het alsof hij opnieuw werdt geboren en alsof hij alle dingen die bij wist en bezat hem werden gegeven en gegund. Juist het kwijtraken en het terugkrijgen zorgden voor dankbaarheid en waardering. Een ander inzicht was dat hij zelf zijn eigen romantische relatie aan het tegenwerken was en dat hij WEL wilt trouwen met zijn vriendin.

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Heroic dose

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.