Triptherapie: Kleurentherapie tijdens de truffel ceremonie

De truffel ceremonie

Tijdens de truffel ceremonie maken wij gebruik van verschillende technieken zoals kleurentherapie. Kleurentherapie wordt doorgaans niet als combinatie aangeboden. Wij combineren echter de verschillende soorten therapie tot één belevenis waarbij het geheel beter werkt dan de som der delen. Dit wil zeggen dat het geheel beter werkt dan dat je alles apart zou doen. In de natuur zien we dit vaker en dat noemen we een synergetische werking. Wij maken gebruik van Aromatherapie, Kleurentherapie, Muziek, NLP en een wisselende mate van aanwezigheid van de tripcoach.

Lees hier verder over waarom we verschillende technieken tegelijk gebruiken

Alle zintuigen maken één ervaring tijdens de trip

Kleurentherapie tijdens de truffel ceremonie

Deze blog zal verder gaan over waarom we kleurentherapie gebruiken tijdens de psychedelische therapie. Elke kleur heeft een andere koppeling in het brein. Zo kan de kleur groen associaties hebben met bomen, gras, een auto die je ooit had, een smaak of een gevoel. Deze associaties werken bij iedereen iets anders en vooral bij een psychedelische trip hebben kleuren veel invloed. De verhoogde invloed komt doordat tijdens een psychedelische trip er meer verbinding is met de automatische en onbewuste taken in het brein. Het bewuste brein kan dus beter begrijpen wat kleuren betekenen als het onder invloed is van psychedelica. Over het algemeen hebben kleuren een gedeelde betekenis en die vindt u hieronder. Toch zal u tijdens uw trip merken dat u unieke koppelingen heeft bij bepaalde kleuren.

Kleuren krijgen betekenis door de koppelingen die je zelf maakt.

Triptherapie is meer dan alleen psychedelische therapie met kleurentherapie

Het bovenstaande verhaal gaat alleen over één onderdeel wat we tijdens een psychedelische sessie doen. Er valt echter nog meer voordeel uit een psychedelische trip te halen. De voorbereiding van de trip is vele malen belangrijker dan wat men zou verwachten. De voorbereiding beïnvloedt de trip en daarmee het resultaat.

Wij geloven er namelijk in dat een gezond lichaam zorgt voor een gezonde basis om ook psychisch gezond te zijn. Wij doen er dan ook alles aan om alle facetten van het bestaan aan te pakken en daarom adviseren wij ook onze klanten op basis voeding, beweging en supplementen. De gehele aanpak voor lichaam en geest zorgt voor de beste resultaten op korte en lange termijn. Doorgaans hanteren we bij de meeste klanten een schema die er als volgt uitziet:

  1. Aanmelding, neurotransmitter test en intake
  2. Advies over voeding beweging en supplementen op basis van punt 1
  3. Een periode van 2-3 weken voortgang bekijken van punt 2
  4. Een individuele psychedelische ceremonie (tenzij een groep extra nut of de voorkeur heeft)
  5. Nabespreking van de truffel ceremonie op dezelfde dag
  6. Na ongeveer 1-2 weken nogmaals een nabespreking

Wat anderen zeggen over triptherapie

Een verhaal van een klant kan vaak meer vertellen over wat wij doen dat dat wij over onszelf schrijven.

Lees hier alle recensies van onze “klanten”

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Voordat u zich bij ons aanmeld kunt u het beste zo veel mogelijk leren over triptherapie. Triptherapie werkt namelijk het allerbeste als iemand er klaar voor is. Uiteraard staan wij voor u klaar indien u klaar bent om middels lichamelijke gezondheid en psychedelische therapie uw leven prettiger en gezonder te maken. U kunt van ons de beste persoonlijk dienstverlening verwachten die er is.

Lees hier meer over voor wie psychedelische therapie geschikt is

Heeft u vragen?

Wilt u eerst meer weten over wat we doen en wie we zijn? U kunt ons de oren van het hoofd vragen. Dit kan via de onderstaande mogelijkheden. Kies zelf een medium uit waar u zich goed bij voelt.

Openbare vragen via forum: Klik hier
Telefoon: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Kleurentherapie tijdens de truffel ceremonie

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.