Psychedelische Therapie Nederland: Truffel en paddo ceremonie aan huis tot in de puntjes verzorgd! Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie: Minder sociale angst na 1 keer truffel therapie


Minder sociale angst na 1 keer truffel therapie
Een handjevol klanten die deze test hebben ingevuld voordat ze bij ons een kort traject van 2 a 3 weken hebben meegedaan scoren beter op deze test. Dat wil dus zeggen dat de holistische aanpak middels gezonde voeding, supplementen, de juiste beweging en als afsluiter een psychedelische trip er dus voor zorgt dat deze klanten minder sociale angst ervaren. 
Uitleg werking
De juiste voeding, beweging en supplementen zorgen al voor meer serotonine en minder angst. Met hogere niveaus van de neurotransmitter serotonine zijn mensen ook beter in staat om mensen te lezen, wat empathie bewerkstelligt. Ook zorgt de verhoging van serotonine voor meer zekerheid en een gevoel van saamhorigheid.
De psychedelische trip zorgt als kroon op het voorwerk voor meer eigenwaarde doordat het fungeert als reset voor de brein. Oude angstige patronen maken plaats voor sociale patronen.
Geplaatst door: Marcel

Liebowitz Social Anxiety Scale, LSAS

Als bijlage heb ik een test toegevoegd. Dit is een test die sociale angsten test. Indien sociale fobie of er een vorm van autisme bekend is bij onze klanten, raden wij het aan om deze test voor en na een tripsessie doen. Zo kunnen we meten in welke mate onze triptherapie de sociale angst positief beïnvloedt.

Zie de bijlage voor de test.

Copyright © 2010 by Oxford University Press