Psychedelische Therapie Nederland: Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelische therapie bij PTSS


Psychedelische therapie bij PTSS

Wij hebben bij Triptherapie ook een protocol om door behulp van psychedelica de klachten van PTSS te verminderen. Tijdens de psychedelische ceremonie maken wij gebruik van bewezen effectieve omstandigheden, terwijl we de kans op paniek zo laag mogelijk houden. Dit betekend dat we bij PTSS er voor zorgen dat we de eerste keer tijdens de truffel ceremonie niet verder gaan dan triplevel 3. Verder maken we gebruik van rustgevende aromatherapie, rustgevende thee en de juiste muziek en kleurenlampen tijdens de trip.

Voorafgaand de trip kunnen we kijken wat we kunnen doen aan angst door 2 weken lang voeding en supplementen te gebruiken voor een gezonde lichamelijke basis. Een gezonde lichamelijke basis komt later tijdens de trip meer ten goede dan wat u vooraf denkt. Tevens kunnen we 1-2 weken voorafgaand de trip een persoonlijke afspraak maken om u oefeningen aan te leren welke ook angstverminderend zijn. Het is sowieso ook fijn om elkaar wat beter te leren kennen voordat we overgaan op de psychedelische trip.

Ook zonder psychedelische therapie

U kunt ook van onze kennis gebruik maken mits u geen aanvullende psychedelische therapie wilt doen. Trajecten zonder psychedelische therapie kunt u volgen via PWR coaching. Daar ben ik ook als coach actief.

Lees hier meer over PWR coaching

Een holistische aanpak

Wilt u toch gebruik maken van psychedelische therapie in combinatie met het ondersteunen van het lichamelijke gedeelte? U bent bij ons goed voor deze holistische aanpak. We beloven u dat wij onze uiterste best doen voor de best mogelijke zorg middels een holistische aanpak.

Wij kunnen u begeleiden in het proces om beter te worden. Om u zo goed mogelijk te helpen maken wij voor u een persoonlijk plan om ook na de tripsessie zo veel mogelijk profijt te behalen uit deze levensveranderende ervaring.

Maak hier een account aan

Start hier de intake

Contactgegevens

Heeft u nog vragen? Stel gerust uw vraag.

Openbare vraag forum: Klik hier
Telefoon en Whatsapp: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier