Triptherapie: Transformatie, vertrouwen en een mooie trip


Het is inmiddels wat weken geleden en wat vond ik het spannend. Ik heb bewust gekozen om de trip thuis te doen in mijn meest vertrouwde omgeving. Doordat vertrouwen nogal n dingetje is voor mij, er voor gekozen om ook mijn hypnotherapeute erbij te vragen. Hier heb ik absoluut geen spijt van maar een volgende keer is dat voor mij niet meer nodig. Ik heb zoveel vertrouwen ervaren, daar ben ik Marcel eeuwig dankbaar voor. Uiteraard mede door het voortraject met de neurotransmitterstest en alle tips qua voedingssupplementen,  voeding en beweging.

Wat een reis, wat n beleving een fantastische ervaring.  Van bijzonder mooi en licht, tot intens donker, van lachen naar tranen. Ik vond het zeer prettig dat ik nog steeds de keuze had om voor het donker of voor het licht te kiezen. De heerlijke geuren en muziek maakten het plaatje compleet.

Nadat Marcel weg was en tegen beter weten in en toch instinctief, heb ik wat geblowd, die hakte erin zeg. Ik zakte volledig in elkaar, heb geschreeuwd en geschopt en was even nergens meer toe in staat. Naderhand heb ik zo gehuild en wist ik dat ik iets zo groots had losgelaten, wat een bevrijding dat voelde zo fijn.

Nog dagen lang, en nog steeds gebeuren er allerlei bijzondere dingen. De natuur was al mooi, maar ik beleef nu zoveel meer, ik zie meer en word vergezeld door de meest mooie minuscule vlindertjes, libellen en buizerds. Het was zeker 2 weken na mijn trip dat ik bewust werd dat ik tijdens mijn trip, de hele tijd een buizerd heb gehoord.  Ik kreeg er kippenvel van , de buizerd staat voor dood, wedergeboorte, transformatie.

Later vertelde ik tijdens een heerlijke wandeling met mijn nicht over de gehele ervaring en het horen van de buizerd. Waarna ze vroeg aan mij hoe een buizerd dan wel klinkt,  zo mooi, een seconde later gaf de buizerd zelf antwoord en daar kwam het kippenvel alweer. Want inderdaad er is zoveel meer.

Ik ben dankbaar en ga stap voor stap verder, en ga zeker voor een volgende keer.

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Transformatie, vertrouwen en een mooie trip

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.