Truffel ceremonie in Best (Noord Brabant) tegen alcoholverslaving

Truffel ceremonie in Best (Noord Brabant) tegen alcoholverslaving


Triptherapie: Truffel ceremonie in Best (Noord Brabant) tegen alcoholverslaving


Na gisteren in Rosmalen geweest te zijn voor een tripbegeleiding, BNB en ik vandaag weer in Noord Brabant om in Best triptherapie in te zetten tegen alcoholverslaving. Wat ik vaak merk is dat verslavingen bijna altijd een gevolg zijn van eenzaamheid en isolement. Vaak worden verslaafden geïsoleerd en dat werkt juist verslaving nog meer in de hand.

Als je we nou via psychedelische therapie kunnen zorgen voor meer zelfliefde en dat combineren met het tegen gaan van isolatie van de  verslaafden?  Misschien zit hier wel.de sleutel tot succes?

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Truffel ceremonie in Best (Noord Brabant) tegen alcoholverslaving

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.