Triptherapie: Psycholoog, psychiater, therapeut of coach tijdens psychedelische therapie?


Psycholoog, psychiater, therapeut of coach tijdens psychedelische therapie?

De laatste dagen kreeg ik meerdere malen de vraag of de truffel ceremonie wordt begeleid door een psycholoog of therapeut. Het antwoord daarop is nee. Bij triptherapie is het onderbewuste brein de therapeut. Je bent dus zelf je therapeut en de tripbegeleider is de coach.

De GGZ faalt gigantisch

Ondanks dat sommige mensen veel waarde hechten aan opleidingen en daarbij behorende titels is de GGZ Nederland (Geestelijke Gezondheid Zorg) de grootste falende organisatie binnen de gezondheidszorg. Er worden artsen opgeleid op basis van oude informatie en de specialisatie van artsen op een enkel gebied van de zorg veroorzaakt een a-holistische aanpak.

https://psychedelische-therapie-nederland.nl/wp-content/uploads/2020/02/GGZ.jpg

Het kan beter

Bij triptherapie hanteren we een holistische aanpak die veel beter werkt dan de “gespecialiseerde” zorg die je kent via de reguliere zorg. Veel psychologen snappen ook helemaal niets van de onderbewuste processen omdat het een onontgonnen gebied betreft die je beter leert kennen middels diepe meditatie en psychedelische sessies.

Van de GGZ naar triptherapie

Ondertussen hebben we al veel doorbraken gehad met klanten die voorheen gebruik maakte van de reguliere behandelmethodieken. Enkelen van deze doorbraken zijn beschreven als review. Hierbij wat interessante reviews die aansluiten bij dit onderwerp.

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Psycholoog, psychiater, therapeut of coach tijdens psychedelische therapie?

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.