Triptherapie: Truffel ceremonie in een hotel in Amsterdam


Truffel ceremonie Amsterdam

Op dit moment is mijn klant bezig met de introspectie tijdens zijn individuele truffel ceremonie. Tijdens de introspectie laat ik degene diende trip ondergaat even los zodat diegene in zijn eigen wereld en beleving kan treden. Het geeft mij tijd om te denken aan adviezen en om dit te schrijven.

 

Op locatie in Amsterdam

De individuele ceremonies vinden plaats op locatie. Dit kan in heel Nederland, maar de meeste vinden toch plaats in Amsterdam. Zoals nu ben ik ook in Amsterdam. Ik heb al mijn benodigdheden meegenomen naar het hotel van deze in de VS wonende klant. Amsterdam wordt vaak gekozen omdat Amsterdam het bekendste is. Doorgaan vinden de truffel ceremonies ook plaats bij de klanten thuis of in AirBNB woningen. Alles is mogelijk.

Doel van de truffel ceremonie

Het doel van deze truffel ceremonie is niet therapeutisch. In dit geval is het bedoeld om verbinding te maken met spiritualiteit. Iets dat verder gaat dan enkel meditatie. Ondanks dat het niet therapeutisch bedoeld is kan spiritualiteit wel therapeutisch werken omdat spiritualiteit ook rust kan geven.

 

Sterkte van de trip

De sterkte van de trip is zeer sterk. In overleg hebben we besloten om de dosering in stappen op te bouwen. Het is een triplevel 5 trip met een heroïsche dosis. Dat betekend 1mg psilocybine per kg lichaamsgewicht (probeer dit niet zomaar uit zonder ervaring en begeleiding). Triplevel 5 wordt dan voor een lange periode gehaald alvorens de landing via de lagere triplevels wordt ingezet.

 

Lees hier meer over de triplevels

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Truffel ceremonie in een hotel in Amsterdam

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.