Triptherapie: Truffel ceremonies en spiritualiteit


Truffel ceremonies via triptherapie

Een truffel ceremonie met oog voor de helende eigenschappen is bij triptherapie.nl de belangrijkste vorm van een truffel ceremonie. De laatste tijd komen steeds meer mensen af op onze truffel ceremonies vanwege de spiritualiteit die wordt opgezocht tijdens de psychedelische staat van bewustzijn. In eerste instantie rees de gedachte of dat wel gewenst was, wij willen namelijk zo veel mogelijk helpen mensen op elk vla gezond te worden. Nu heerst het idee dat een spirituele ervaring ook heel veel kan betekenen op gezondheidsvlak.

Psilocybine therapie

 

Spiritualiteit of gezondheid

Nu we spiritualiteit geheel hebben omarmd als een gedeelte van een gezond leven bieden we steeds meer mogelijkheden om spiritualiteit als kerndoel van een truffel ceremonie te laten zijn. Waar de intentie gezondheidsverbetering zorgt voor voornamelijk individuele truffel ceremonies hebben we steeds vaker georganiseerde groepsceremonies met oog voor spiritualiteit. Het mooie van spirituele sessies is dat er vaak alsnog wordt gesproken over de helende eigenschappen.

 

Wat is handig voor jou?

Is een groepsessie handig voor jou of wil je juist een individuele sessie met meer oog voor gezondheid? De keuze is aan jou. Maak gebruik van de onderstaande links voor meer informatie:

Open groep ceremonies truffels

Truffel sessie als therapie

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Truffel ceremonies en spiritualiteit

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.